• Beh oslobodenia - Memoriál Slavomíra Masára

            • Mesto Nové Mesto nad Váhom, obce Kálnica a Kočovce vás pozývajú na V. ročník bežeckých pretekov k pamätníku padlých rumunských vojakov, ktoré sa budú konať dňa: 15. 4. 2023 (sobota) so štartom v Kálnici.

              Pozývame rodičov a deti, ktoré rady behajú, aby sa zapojili.

              Deti od 10 rokov možu pretekať v sprievode dospelej osoby. Od 15 rokov samostatne.

              Prihlasovanie a viac informácií nájdete na webe Beh oslobodenia 2023

            • Dotácia na stravovanie od 1.5.2023

            • Vážení rodičia,

              podmienkou na poskytnutie dotácie je účasť na vyučovaní a odobratie obeda. Výška dotácie pre dieťa v poslednom ročníku MŠ je 1,40 €, pre žiaka I. stupňa 2,10 € a pre žiaka II. stupňa 2,30 €.

              Dotáciu je možné poskytnúť aj na také dieťa, ktoré sa nestravuje v školskej jedálni z dôvodu, že zdravotný stav dieťaťa podľa posúdenia ošetrujúceho lekára – špecialistu vyžaduje osobitné stravovanie a školská jedáleň nevie takéto jedlo zabezpečiť. Potvrdenie od lekára je potrebné odovzdať osobne alebo elektronicky (jedalen@zskocovce.sk) vedúcej jedálne spolu s IBAN-om, na ktorý bude zriaďovateľ zasielať dotáciu.

              Ak má rodič záujem o dotáciu na stravovanie dieťaťa v školskej jedálni, požiada o ňu

              elektronicky do 5. 4. 2023 (streda) prostredníctvom aplikácie EduPage v časti:

              Žiadosti/Vyhlásenia – Pridať žiadosť/vyhlásenie – Žiadosť o dotáciu na stravu (NÁVRATKA) – vyplniť dátum a odoslať žiadosť.

              (návod: https://help.edupage.org/?lang_id=2&id=u4450)

              Pozor! Ak máte na škole viac detí, Návratku je potrebné podať za každé dieťa zvlášť!

              V prípade, ak nepožiadate o dotáciu na stravu v stanovenom termíne, na dieťa nebude možné poskytovať dotáciu na stravu, až kým v priebehu školského polroka o dotáciu na stravu nepožiadate.

              O dotáciu prostredníctvom aplikácie EduPage musí požiadať každý rodič ktorý má o ňu záujem, teda aj ten, kto už dnes stravu odoberá.

              Platí podmienka, že v prípade, keď sa dieťa nezúčastní na vyučovaní, treba dieťa z obeda odhlásiť, inak bude rodič poplatok za obed hradiť v plnej sume. Preto upozorňujeme rodičov o dôsledné odhlasovanie zo stravy.

              Viac informácií tu.

              Často kladené otázky

            • Testovanie 9

            • Dnes 22. 3. 2023 deviataci absolvovali preverenie svojich vedomostí zo slovenského jazyka a matematiky.

              Zúčastnilo sa ho 25 žiakov, boli rozdelení do 2 skupín. Všetko prebehlo v poriadku a veríme, že žiaci dali zo seba maximum. Do ich ďalšieho školského života im prajeme všetko najlepšie!

            • Regionálne kolo v bedmintone

            • Dňa 21. 3. 2023 sa v Trenčíne uskutočnilo regionálne kolo v bedmintone.
              Zúčastnili sa ho chlapci: Michalec Patrik, Mikláš Tomáš a Nemšák Martin.

              Žiaci získali 2. miesto, za čo im gratulujeme a ďakujeme za reprezentáciu našej školy!

            • Olympijský odznak všestrannosti

            • V školskom roku 2022-23 prebehlo na hodinách telesnej a športovej výchovy testovanie pohybových aktivít u žiakov 6. - 9. ročníka. Po absolvovaní testov boli z každého ročníka vybratí dvaja žiaci a spolu tvorili osemčlenný tím, ktorý postúpil  do krajského kola. Krajské kolo sa uskutočnilo v športovej hale v Trenčíne a zúčastnilo sa ho 21 škôl. Žiaci súťažili v prekážkovej dráhe.

              Aj keď sa naši žiaci neumiestnili na popredných miestach veríme, že žiakov projekt oslovil a získali obraz o svojich pohybových schopnostiach. Ďakujeme im za reprezentáciu našej školy!

            • Riaditeľské voľno 5. - 7. ročník (streda 22.3.2023)

            • V zmysle § 3 ods. 9 vyhlášky MŠ SR č.231/2009 Z.z. o podrobnostiach a organizácii školského roka na základných školách, na stredných školách, na základných umeleckých školách, na praktických školách, na odborných učilištiach a na jazykových školách v znení neskorších predpisov Vám oznamujem, že udeľujem podľa § 150 ods. 5 zákona č. 245/2008 Z.z. o výchove a vzdelávaní /Školský zákon/ a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov

              riaditeľské voľno pre žiakov 5. až 7. ročníka na deň 22. marca 2023, t.j. streda,

              z  prevádzkových dôvodov (organizačné zabezpečenie Testovania 9).

              Žiaci 1. až 4. ročníka a 8. ročníka sa učia podľa riadneho rozvrhu. V riadnej prevádzke bude školská jedáleň a školský klub detí.

              Mgr. B. Polacsek, riaditeľ školy