• Hviezdoslavov Kubín

            • Dňa 14. 2. 2024 sa konalo okresné kolo súťaže v prednese poézie a prózy, Hviezdoslavov Kubín, v Novom Meste nad Váhom. Našu školu reprezentovali Gabika Pavlíková (6.A) a Eliška Tousecká (3.A). Za ich úsilie si obe zaslúžia veľkú pochvalu a pevne veríme, že nadobudnuté skúsenosti využijú v ďalších ročníkoch. ĎAKUJEME!

            • Karneval v ZŠ 2024

            • V utorok 13. 2. 2024 sa v telocvični našej školy stretli princezné, rytieri, rôzne zvieratká, čarodejníci, futbalisti a dokonca aj niekoľko Harry Poterov. V ŠKD sme mali karnevalový deň.

              Niekoľko dní sme všetci vyrábali karnevalovú výzdobu, aby sme si mohli skrášliť telocvičňu. Naozaj sa nám to veľmi pekne podarilo. Všetci sme sa tam cítili príjemne. Súťažili sme, bláznili sme sa, tancovali a samozrejme sme ocenili najoriginálnejšie masky a kostýmy.

              Z každej triedy vyhrala jedna maska a vyhlásili sme aj prvé tri miesta zo všetkých detí. Ďalšie tri deti sme ocenili za nápad a prevedenie kostýmu. Detičky si odniesli malé odmeny a diplom na pamiatku. Všetky deti sa snažili, aby ich maska bola najkrajšia a aby si tento deň poriadne užili, no vyhrať nemohli všetci. Niektorí boli smutní a niektorí sklamaní, ale sladká odmena sa ušla všetkým. Prežili sme krásne karnevalové poobedie.

              Ďakujeme pánovi riaditeľovi Brankovi Polacsekovi za technickú spoluprácu, pani učiteľke Jitke Trebatickej za pomoc pri príprave a výzdobe telocvične a všetkým deťom za to, že boli také úžasné.

              Vaša Lenka, Zuzka, Klaudia a Simonka

            • Lyžiarsky výcvik 2024

            • Uskutočnil sa od 21. do 26. januára 2024 v Bachledovej doline, ktorá je na pomedzí Spišskej Magury, Belianskych Tatier a Podtatranskej brázdy.

              Niekoľko príbehov a svedecké výpovede si môžete prečítať od našich žiakov tu.