• Online doučovanie zadarmo

            • Milí rodičia, 

              rada by som Vám predstavila neziskovú organizáciu Kockáči, ktorá poskytuje online doučovanie zadarmo. 

              Sme občianske združenie zaoberajúce sa doučovaním mladých ľudí. Našou činnosťou sa snažíme poskytnúť možnosť vzdelávať sa ľuďom, ktorí to potrebujú, pričom dávame mladým ľuďom možnosť využiť svoje znalosti a schopnosti.

              Hodiny sú online, vedené študentským lektorom, ktorý je deťom vekovo bližšie a zároveň sa dokážu vzájomne lepšie porozumieť.  Doučovanie je primárne zábavnou formou tak, aby si deti upevnili učivo, no zároveň budovali pozitívny vzťah k učeniu sa. 

              Naše služby sú úplne zadarmo a online. V prípade Vášho záujmu sa môžete prihlásiť na ktorúkoľvek hodinu na našej stránke www.kockaci.com. Ak hodina, ktorú potrebujete nie je na našej stránke, neváhajte nám napísať.

              Viac informácií nájdete na stránke www.kockaci.com

               

              Tešíme sa na Vás

              Zuzana Jakubová, spoluzakladateľka Kockáči o.z. 

            • Výtvarná súťaž Príroda, životné prostredie a deti

            • V piatok 20.1.2023 si žiačky 3. ročníka Kelly Louise Snaithová, Petra Jamborová a žiačka 8. ročníka Nela Blažejová prevzali ocenenia za víťazné výtvarné práce v regionálnej súťaži Príroda, životné prostredie a deti v kategóriách 1.-4.roč. a 5.-9.roč. základných umeleckých škôl. Odovzdávanie cien bolo spojené so slávnostnou vernisážou a uskutočnilo sa v priestoroch ZUŠ Karola Pádivého v Trenčíne pod záštitou TNOS. Dievčatám srdečne blahoželáme.

            • Jazykový projekt TRANZISTOR

            • Žiačka 9. ročníka Sabína Surdová sa zúčastnila jazykového projektu TRANZISTOR a po postupe do finále v kategórii ZŠ/ Monohra/ vlastná tvorba obsadila prvé miesto zo všetkých účastníkov zo Slovenskej republiky. 

              Toto prvenstvo jej zabezpečila adaptácia rozhlasovej hry "Ticho". Právom jej patrí pochvalné uznanie  za výborné umiestnenie a za reprezentáciu našej školy.

              Sme právom hrdí na úspech našej žiačky. Srdečne gratulujeme.

            • Jesenná súťaž s vydavateľstvom Ventures Books

            • Úlohou v jesennej súťaži bolo pre kategóriu 6. - 9. tried ZŠ vytvoriť video pozvánku na fiktívny festival, ktorý sa koná v škole, ktorú navštevujú.

              Festivaly mohli  byť napodobeninami reálnych festivalov alebo úplne vymyslené, fantázii sa medze nekládli. Vymyslieť bolo treba aj názov festivalu, jeho atrakcie, kedy sa konal, koho tam účastníci mohli stretnúť a čo bolo jeho hlavnou náplňou. Video pozvánku bolo treba natočiť na telefón alebo iné elektronické zariadenie a poslať do súťaže. Video bolo zostrihané, natočené vonku pred školou a celé to bolo v anglickom jazyku. Žiaci a žiačky 2. skupiny ANJ (Gondárová, Kanovský, Kolarovská, Konečníková, Mikláš, Nemšáková, Struhárová, Surdová) s názvom festivalu BIKE FEST vyhrali 3. miesto.

              Srdečne gratulujeme.

            • Odznak všestrannosti

            • Počas jesene 2022 sa uskutočnilo školské kolo projektu OLOV určené pre žiakov 6. - 9. ročníka ZŠ.

              https://www.olympic.sk/olov

              Cieľom bolo zapojenie čo najväčšieho počtu žiakov a rozvíjanie pravidelného pohybového rozvoja.

              Z našej školy získali odznak všestrannosti 4 žiaci a 1 žiačka. Blahoželáme!