• Dotácia na stravovanie od 1.9.2023

            • Vážení rodičia,

              podmienkou na poskytnutie dotácie je účasť na vyučovaní a odobratie obeda. Výška dotácie pre dieťa v poslednom ročníku MŠ je 1,40 €, pre žiaka I. stupňa 2,10 € a pre žiaka II. stupňa 2,30 €.

              Dotáciu je možné poskytnúť aj na také dieťa, ktoré sa nestravuje v školskej jedálni z dôvodu, že zdravotný stav dieťaťa podľa posúdenia ošetrujúceho lekára – špecialistu vyžaduje osobitné stravovanie a školská jedáleň nevie takéto jedlo zabezpečiť. Potvrdenie od lekára je potrebné odovzdať osobne alebo elektronicky (jedalen@zskocovce.sk) vedúcej jedálne spolu s IBAN-om, na ktorý bude zriaďovateľ zasielať dotáciu.

              Ak má rodič záujem o dotáciu na stravovanie dieťaťa v školskej jedálni, požiada o ňu

              elektronicky do 24. 7. 2023 (pondelok) prostredníctvom aplikácie EduPage v časti:

              Žiadosti/Vyhlásenia – Pridať žiadosť/vyhlásenie – Žiadosť o dotáciu na stravu (NÁVRATKA) – vyplniť dátum a odoslať žiadosť.

              (návod: aSc Návody (edupage.org))

              Pozor! Ak máte na škole viac detí, Návratku je potrebné podať za každé dieťa zvlášť!

              V prípade, ak nepožiadate o dotáciu na stravu v stanovenom termíne, na dieťa nebude možné poskytovať dotáciu na stravu, až kým v priebehu školského polroka o dotáciu na stravu nepožiadate.

              O dotáciu prostredníctvom aplikácie EduPage musí požiadať každý rodič ktorý má o ňu záujem, teda aj ten, kto už dnes stravu odoberá.

              Platí podmienka, že v prípade, keď sa dieťa nezúčastní na vyučovaní, treba dieťa z obeda odhlásiť, inak bude rodič poplatok za obed hradiť v plnej sume. Preto upozorňujeme rodičov o dôsledné odhlasovanie zo stravy.

            • Koniec školského roka

            • Slávnostné ukončenie šk. roka 2022/23 prebehlo 30. júna 2023 od 8,00 hod. na školskom dvore.

              Deviatakom a odchádzajúcim žiakom prajeme všetko najlepšie v živote a nech sa im darí v novom prostredí ďalšieho štúdia.

              Ostatným žiakom prajeme krásne prázdniny plné zážitkov a vidíme sa 4. septembra o 8,00 hod. na školskom dvore. Hurá na prázdniny!